AQUEST NADAL COMPRAR A COMERÇ ACTIU CANOVELLES TÉ PREMI.

AQUEST NADAL COMPRAR A COMERÇ ACTIU CANOVELLES TÉ PREMI.

Aquesta es una de les campanyes que ha engegat Comerç Actiu Canovelles per aquestes festes de Nadal, en la que es repartiran fins a un total de 1200 premis que ofereixen les botigues de l’associació.

Durant totes les festes de Nadal els comerços premiaran als seus clients amb sobres sorpresa que podran contenir regals per recollir en qualsevol dels establiments associats. Els sobres sorpresa contenen regals de tot tipus, des de, un lot de Nadal, un fuet, un lot de productes d’higiene, vals descompte, un dinar, etc…i així fins a 1.200 premis.

Aquesta es la manera en que l’associació Comerç Actiu Canovelles convida a planificar i a gaudir de les compres de Nadal en clau local i a conèixer la totalitat de l’oferta comercial de proximitat de Canovelles. La campanya d’enguany també vol transmetre el compromís de Comerç Actiu Canovelles amb el poble, fer de la compra de proximitat una activitat més emotiva que mai en aquests moments de dificultats i per això convida a gaudir junts d’aquestes festes i de compartir l’objectiu d’avançar junts com a comunitat.