Associació

QUI SOM

Comerç Actiu Canovelles és una associació d’establiments comercials, serveis, bars i restaurants que treballem per millorar el nostre comerç i el nostre poble.

LA NOSTRA HISTORIA

L’any 2003 va néixer la primera associació amb el nom de “Unió de Botiguers de Canovelles” de la mà d’un grup de comerciants inquiets amb l’objectiu de fer créixer el comerç de Canovelles i compartir problemàtiques.

Ben aviat però es va veure la necessitat d’eixamplar els objectius de l’associació i és al 2010 quan l’associació fa un salt de les botigues al carrer. El comerciant ja no es pot mantenir darrera del mostrador sinó que ha de sortir per apropar-se més al clients i conèixer les seves necessitats.

 

Es per això que el 2010 la nostra associació és de les pioneres en canviar i es passa a dir “Associació Comerç Actiu Canovelles” per mostrar un comerç diferent, modern, molt més professional i coneixedor del producte, amb un tracte molt personalitzat, adaptat a les noves tecnologies i participatiu en les activitats del poble, del barri, de les associacions….

 

En aquesta evolució hem de fer una menció especial a Conchi Bertran, la primera dinamitzadora de l’associació que va fer una feina memorable per formar una nova Junta Directiva, cohesionar el comerç de Canovelles i engegar l’associació.

La primera Junta d’aquesta etapa estava formada per: Ferran Cirera, Antonia Alfonso, Jose Antonio Bonilla, Amparo Medina i més tard s’incorporaria Joan Girbau.

 

Els membres de la Junta Directiva actual son:


President: Joan Girbau
Sots president: Carlos Gonzalez
Secretaria i Tresorera: Eva Martinez
Vocals: Laly Bogallo, Sara Gallego, Charo Sanchez, Modesta Carvajal

 

ELS OBJECTIUS

Els pobles, els barris, son de les persones, però és el comerç el que afavoreix la interacció entre elles, la cohesió social, la integració i el sentiment de pertànyer a una mateixa comunitat. És reconegut que el teixit comercial és imprescindible per la subsistència dels barris i pobles perquè coneixem les necessitats, aportem tots els productes necessaris i generem ocupació i activem l’economia local.

És en aquest context que ens marquem els objectius de l’associació:

-Fidelitzar i promoure al poble la compra al comerç de proximitat promocionant els valors de la compra al petit comerç: qualitat, tracte personalitzat, sostenibilitat.

-Incrementar la visibilitat del comerç de proximitat al poble afavorint la participació de l’associació amb altres associacions del poble buscant sinèrgies i relacions externes de l’associació amb altres associacions o entitats amb les que puguem compartir projectes.

-Desenvolupar el compromís social que una associació com la nostra ha de tenir mitjançant la realització de campanyes de clar objectiu solidari.

-Fidelitzar els clients i atraure nous clients d’altres municipis propers mostrant la millor imatge del nostre comerç i de Canovelles.

-Donar suport i ajudar a millorar la imatge comercial dels establiments.

-Ajudar a adaptar el comerç a les noves tendències comercials.

-Millorar i augmentar la presència de tots els comerços de l’associació a les xarxes socials i donar suport en les noves tecnologies tot per millorar la competitivitat dels nostres associats.

-Participar a les activitats del poble i de les associacions. Treballar per la convivència, la cohesió social, per fer una Canovelles millor, més neta i endreçada i més solidaria.

-En definitiva fer el comerç de proximitat més competitiu.

 

 

 

COM HO FEM

Per tal de aconseguir els nostres objectius treballem amb les següents activitats a:

  • Unifiquem les campanyes comercials als comerços i botigues i transmetrem una imatge de comunitat comercial en aquestes campanyes, utilitzant elements comuns (cartells, elements dels aparadors, sortejos etc….).
  • Promovem la compra als comerços associats a Comerç Actiu Canovelles promocionant els valors i avantatges de comprar al comerç de proximitat (campanyes a les xarxes dels avantatges del comerç de proximitats i les seves funcions socials) en aspectes com tracte personalitzat, qualitat i preservació de l’entorn i medi ambient.
  • Organitzem als barris i a les botigues activitats pròpies de l’associació, tant amb caràcter comercial com fires al carrer o jornades d’ofertes especials, com activitats lúdiques o culturals per a tota la família.
  • Participem activament en activitats del poble i amb les associacions per fer més visible la importància del comerç de proximitat com a motor de l’activitat al poble.
  • Millorem la presència de l’associació als mitjans de comunicació, tant a les publicacions locals de Canovelles, com a premsa comarcal i televisió local i alguns mitjans digitals.
  • Obrim l’associació a compartir problemàtiques amb altres associacions de comerç properes formant part del Consell Comarcal de la PIMEC-Comerç.

 

 

ELS NOSTRES VALORS

PROXIMITAT

El que necessites al costat de casa: En els nostres establiments podràs trobar tot allò que necessites molt a prop de casa teva i amb un tracte personalitzat.

QUALITAT

Productes i serveis de qualitat: per els nostres comerços oferir qualitat tant en els productes com en els serveis es molt important, per això seleccionem els nostres proveïdors i ens formem adequadament.

SOSTENIBILITAT

Compromesos i respectuosos amb l’entorn i el medi ambient: els nostres comerços promouen un consum responsable i tenim cura d’adequar les nostres activitats per minimitzar l’impacte ambiental.

COMPROMIS

Compromís amb el nostre poble: som conscients que els comerços donen vida al poble i ajuden a la cohesió i integració social. Per això organitzem activitats al poble i participem activament de les activitats que s’organitzen al municipi.

 

 

QUE OFERIM

Donat que es molt important que l’associació sigui cada dia més gran i forta ens agradaria molt que cada cop més comerços formin part de l’associació i poder gaudir de tots els avantatges que oferim.

Les associacions de comerços es la millor eina que tenim avui en dia per lluitar contra les grans corporacions de comerç global. Mitjançant l’associació podem fer arribar als nostres clients els avantatges de comprar a les botigues del barri i la importància que te el comerç de proximitat per el poble. Per això es molt important que cada vegada més comerços s’incorporin a la associació. Això, ens farà més forts davant dels nostres competidors i també davant de les administracions a l’hora de ajudar i protegir al comerç del poble.

Que oferim als comerços associats:

-Promoure els valors del comerç de proximitat (proximitat, qualitat, tracte personalitzat, respecte per el medi ambient i el nostre entorn).

-Campanyes de promoció i de fidelització de clients.

-Participar de l’animació comercial del carrers.

-Promoure una Canovelles millor ajudant a fer poble, treballant conjuntament amb altres associacions i proposant millores dels barris.

-Formació i assessorament en els projectes comercials o problemes del desenvolupament de l’activitat.

 

Quins avantatges tenen els clients dels nostres comerços:

  • Campanyes de promoció, descomptes i sortejos per les seves compres.
  • Activitats al carrer per tota la família.
  • Sentir-se part de la comunitat de Comerç Actiu Canovelles que ajuda a fer una Canovelles millor. Ajudar a mantenir l’activitat als carrers, a disposar de serveis al costat de casa, etc…