COMERÇ ACTIU A CANOVELLES  ENGEGA UNA CAMPANYA PER RECAPTAR FONS PER LA INVESTIGACIÓ DE LA MALALTIA  “HISTIOCITOSIS DE LES CÈL·LULES DE LANGERHANS”

COMERÇ ACTIU A CANOVELLES  ENGEGA UNA CAMPANYA PER RECAPTAR FONS PER LA INVESTIGACIÓ DE LA MALALTIA  “HISTIOCITOSIS DE LES CÈL·LULES DE LANGERHANS”

L’ÀLEX UN NEN DE CANOVELLES PATEIX AQUESTA MALALTIA I SEGUEIX TRACTAMENT AL HOSPITAL VALLE D’HEBRON ON ANIRAN DESTINATS ELS DINERS QUE ES RECAPTIN EN AQUESTA CAMPANYA.

La Histiocitosis de les Cèl·lules de Langerhans es una malaltia de les anomenades rara. La pateixen 1 de cada 200.000 persones al món, principalment nens, està produïda per unes alteracions en unes cèl·lules sanguines que afecten al sistema immunitari i produeixen processos inflamatoris de diferent gravetat. Per ara, la millor manera de lluitar contra aquesta malaltia es la investigació.

L’Àlex, el nen de Canovelles que pateix la malaltia, va ser diagnosticat quan tenia 4 mesos i mig i des de llavors segueix un tractament de 2 anys de quimioteràpia amb una molt bona evolució. A l’Hospital de Valle Hebron, on segueix el tractament, estan desenvolupant diferents línies d’investigació per el diagnòstic i tractament d’aquesta malaltia.Per aquesta campanya l’Associació Comerç Actiu Canovelles compta també amb la participació de l’Antonio Redondo, pintor del Cercle Artístic de Pintors de Canovelles. La campanya consisteix en que totes les botigues associades a Comerç Actiu Canovelles recolliran donatius i donaran a canvi unes butlletes per participar en el sorteig d’una pintura que ha cedit gratuïtament l’Antonio. L’associació volia dissenyar una campanya diferent de les que habitualment es fan, per això va pensar en organitzar el sorteig de una pintura entre tots els qui facin un donatiu.

Tots els diners recaptats aniran destinats a La Fundació del Valle d’Hebron Institut de Recerca. L’Associació espera poder fer una molt bona campanya i fer palesa la solidaritat que sempre ha mostrar el poble de Canovelles.

Comerç Actiu Canovelles