Comerç Actiu Canovelles ha presentat aquest dimarts les activitats de l’associació per la Festa Major de Canovelles 2022

Comerç Actiu Canovelles ha presentat aquest dimarts les activitats de l’associació per la Festa Major de Canovelles 2022

L’activitat principal de l’associació serà “Puja al tren del Comerç”. Aquesta es una activitat adreçada principalment als més petits i als mes grans de les famílies. Durant el dissabte 23 i el diumenge 24 els clients de les botigues associades podran fer un recorregut tranquil en trenet per ls voltatns de la zona de Can Palots on es desenvolupen moltes de les activitats de la Festa. Desde ja fa uns dies les botigues associades a Comerç Actiu ofereixen gratuitament als seus clients els tickets per poder pujar al tren. Es preveu que durant els dos dies de l’activitat unes 2000 persones puguin gaudir d’aquest recorregut.

Les activitats de l’associació per aquesta Festa MAjor es complementen amb el ja tradicional “Concurs d’aparadors” per guarnir als aparadors dels comerços dels colors i elements de la Festa Major, l’activitat “Ets Can o Ovella” on els nens poden enganxar gomets a la seva colla preferida.

Enguany l’associació també col.labora el diumenge al matí al cerca Xuxes dels Diables de Canovelles.

Tot plegat un conjunt d’activitats per que els comerços participin i convidin a participar de la Festa Major 2022 que aquest any torna al seu format tradicional despres de les restriccions dels ultims anys.