Comerç Actiu Canovelles i ègora Canovelles presenten la campanya “Fes salut comprant a Canovelles”

Comerç Actiu Canovelles i ègora Canovelles presenten la campanya “Fes salut comprant a Canovelles”

Aquest dilluns 17 de maig l’Associació Comerç Actiu Canovelles conjuntament amb el gimnàs ègora Canovelles engeguen una campanya conjunta per promoure l’exercici saludable als veïns i veïnes de Canovelles.
A partir d’aquest dilluns les botigues associades a Comerç Actiu Canovelles entregaran als seus clients les butlletes per participar a la campanya. Per cada acció de compra les botigues segellaran les butlletes i quan es tingui la butlleta amb tres segells de comerços diferents, el client la podrà canviar (directament en el propi gimnàs) per una entrada gratuïta al centre, beneficiar-se d’una matrícula gratuïta i participar en el sorteig d’un any gratuït al gimnàs ègora Canovelles.
Amb aquesta acció Comerç Actiu Canovelles i ègora Canovelles volen promocionar la realització d’exercici físic de forma saludable amb l’assessorament dels professionals del centre ègora Canovelles.
Representants d’ègora Canovelles i Comerç Actiu Canovelles han presentat el material de la campanya aquest dijous a les portes de centre.

PDF informatiu, fes click aqui per descarregar-lo.