Comerç Actiu Canovelles organitza enguany la Fira de Nadal de Canovelles amb moltes activitats per tota la família i participació d’entitats del poble

Comerç Actiu Canovelles organitza enguany la Fira de Nadal de Canovelles amb moltes activitats per tota la família i participació d’entitats del poble

Aquest dissabte 16 de desembre, la plaça Margarida Xirgu acollirà, de 16 a 22 hores, la Fira de Nadal de Canovelles, un esdeveniment on podreu trobar prop d’una vintena de estands comercials, activitats de caire familiar i una amplia oferta gastronòmica.

Pel que fa a les parades comercials, els assistents trobaran productes de moda i complements, alimentació, serveis de salut i bellesa i paradetes amb una àmplia oferta de regals de Nadal. I, enguany, la gastronomia serà un dels plats forts de la jornada: la carnisseria Charo  oferirà les seves especialitats a la brasa i el restaurant Pensión Galicia realitzarà un tastet de vins. A més, l’Hogar Extremeño farà les seves famoses  “migas” i haurà una foodtruck amb pizzes i creps. D’altra banda, Can Dolcet oferirà un taller per aprendre a fer galetes per als més petits de la casa. 

Durant la jornada, està previst rebre la visita del Pare Noel i, com no, també farà acte de presència la mascota de Comerç Actiu Canovelles. A més, també hi participaran altres entitats del municipi com l’Associació Cercle Artístic de Pintors (ACAP), que oferirà una mostra de pintura, la Comissió Sant Antoni Abat i els Pastorets de Canovelles. Cal destacat que, en paral·lel, els Diables de Canovelles, com cada any, faran el tradicional Caga Tió per a tots els nens i que tothom qui ho desitgi podrà participar de la recollida de joguines de Nadal.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per Comerç Actiu Canovelles, que compta amb el suport de l’Ajuntament i amb la col·laboració i la participació d’un munt d’entitats de Canovelles.