COMERÇ ACTIU CANOVELLES PARTICIPA EN LA CAMPANYA QUE PIMECOMERÇ HA LLENÇAT A TOT CATALUNYA

COMERÇ ACTIU CANOVELLES PARTICIPA EN LA CAMPANYA QUE PIMECOMERÇ HA LLENÇAT A TOT CATALUNYA

Comerç Actiu Canovelles és una de les associacions de comerciants de Catalunya que participa en la campanya “Escolta el batec del teu comerç” , una campanya per posar en valor el comerç i  la restauració local en la que participen més de 19.000 comerços a tot Catalunya.

Comerç Actiu Canovelles que forma part del Consell Comarcal del Vallès Oriental de  PIMECCOMERÇ participa, com moltes altres associacions d’arreu de Catalunya de la campanya “Escolta el batec del teu comerç”. Aquesta campanya vol posar el valor l’aportació del comerç de proximitat en el desenvolupament futur de la nostra societat.

La campanya de PIMEC COMERÇ ens posa en alerta sobra com els hàbits de consum actuals poden influir en el futur del nostre planeta i ens deixa clar que el consum de proximitat es el que ens garanteix un futur per les generacions futures.

La participació de Comerç Actiu Canovelles en la campanya es centrarà en la comunicació dels principals valors del comerç de proximitat: tracte personalitzat, sostenibilitat, compromís, contribució a l’economia local, participació en la cohesió social, en les tradicions, etc… Per això Comerç Actiu Canovelles repartirà als nens durant aquestes festes més de 2000 globus amb la impressió d’un cor, amb un bastonet, tot biodegradable, per fer visible al carrer aquesta realitat.

En un moment de llançament de la campanya de Nadal es molt important posar en valor la funció que fa el comerç de proximitat durant tot l’any per reivindicar que les compres de Nadal es realitzin també en clau local.