Comerç Actiu Canovelles premia els clients amb sobres amb regals sorpresa

Comerç Actiu Canovelles premia els clients amb sobres amb regals sorpresa

La campanya, que s’allargarà fins després de Reis, repartirà entre els clients dels comerços canovellins més de 750 regals.

L’associació Comerç Actiu Canovelles ha engegat per aquest Nadal una nova edició de la campanya Aquest Nadal, comprar a Comerç Actiu Canovelles té premi. La iniciativa consisteix en el lliurament als clients, per part dels comerços, de vals sorpresa que poden contenir un dels més de 750 regals que ofereixen les botigues associades.

Els sobres sorpresa contenen regals de tota mena, des d’un lot de Nadal fins a productes d’higiene o alimentació, passant per vals de descompte o un dinar en un restaurant del poble, entre d’altres. Els regals que s’obtenen s’han de recollir en un altre establiment associat.

Comerç Actiu Canovelles pretén així afavorir la compra als comerços de proximitat del poble, compartir clients, crear sinergies entre comerços i que els clients coneguin al màxim l’oferta comercial del municipi. La campanya, que s’allargarà fins passat Reis, també inclou un concurs de fotos a Instagram, on es demana de publicar fotos de Nadal amb el hashtag #esnadalacanovelles.

Font de la noticia:

Som Granollers