Comerç actiu Canovelles presenta per aquest 2023 un nou concepte de dinamització comercial

Comerç actiu Canovelles presenta per aquest 2023 un nou concepte de dinamització comercial

Des de la Junta de Comerç Actiu Canovelles volem proposar per aquests 2023 un nou concepte de dinamització comercial. Sense perdre l’objectiu més important de la promoció i defensa del comerç del poble, volem fer un pas més i pujar un esgraó en la dinamització comercial, hem decidit que totes les campanyes de l’any tinguin un mateix fil conductor i per tant enfocar-nos en una campanya que no només promogui el comerç local, sinó que també en ajudi a conformar una futura societat basada en comerç de proximitat com una eina per el foment i el benestar social i la cura del medi ambient.

Per això, l’hem anomenada:

“Canovelles, Comerç tranquil i sostenible”.

En les activitats d’aquest any, volem destacar la importància de la compra en família, promovent llaços socials i veïnals i la importància de comprar a prop de casa per cuidar el medi ambient. Sabem que els nostres hàbits de compra influeixen en el futur model productiu i en la societat de les generacions futures, per la qual cosa creiem que és important ser conscients de les nostres decisions de consum.

Per tot això, en la nostra campanya “Comerç tranquil i sostenible” promocionarem les relacions socials i veïnals que ens permetin gaudir de moments de qualitat amb els nostres éssers estimats i enfortir la comunitat. Des de descomptes i promocions especials en petits comerços locals, fins a tallers de reciclatge i activitats per fomentar la compra en família, tenim moltes idees que esperem que us agradin.

En resum, la nostra campanya “Comerç tranquil i sostenible” és una oportunitat per demostrar el nostre compromís amb el benestar social i la cura del medi ambient, mentre recolzem els petits comerços locals i enfortim les nostres relacions veïnals. Esperem que us uniu a nosaltres en aquesta campanya i fem del nostre poble un lloc més sostenible i acollidor per a tothom!