COMERÇ ACTIU CANOVELLES REPARTIRÀ AQUESTES FESTES DE NADAL 3000 BOSSES REUTILITZABLES.

COMERÇ ACTIU CANOVELLES REPARTIRÀ AQUESTES FESTES DE NADAL 3000 BOSSES REUTILITZABLES.

La campanya, que s’emmarca dintre de les activitats de Nadal que realitza l’associació, pretén reduir l’ús de bosses de plàstic i d’embolcalls i conscienciar, als clients sobre la importància de reduir els residus durant les compres de Nadal, època en la que se´n generen grans quantitats.
Els clients que comprin durant les Festes de Nadal a les botigues de Comerç Actiu Canovelles rebran una bossa reutilitzable que podran reutilitzar per les fer les seves compres. La campanya es va iniciar a començaments de desembre i ja es pot veure gent amb bosses per els carrers de Canovelles. En total es repartiran 3000 bosses i la campanya es mantindrà fins esgotar les existències.


La iniciativa pretén fer més atractives les compres de Nadal, afavorint la relació entre el comerciant i client i fidelitzant al client amb el regal d’una bossa reutilitzable. També es pretén posar en valor unes de les funcions del comerç de proximitat com és la de tenir cura del medi ambient i de l’entorn més proper al poble.


Aquesta es una més de les activitats que té programada l’associació Comerç Actiu Canovelles per la campanya de Nadal per reactivar les ventes al comerç local que inclouen activitats per premiar la compra als clients (activitat en la que es repartiran en forma de vals sorpresa més de 1.100 regals oferts per les botigues), activitats de caire solidari (com es la recaptació de donacions per la Marató de TV3 i la recollida de joguines), i activitats relacionades amb el medi ambient (com és el repartiment de bosses reutilitzables).


Comerç Actiu Canovelles