Comerç Actiu Canovelles va celebrar aquest divendres 26 la gala d’inici de la celebració del 20è aniversari de l’associació en la que es va presentar la mascota del comerç

Comerç Actiu Canovelles va celebrar aquest divendres 26 la gala d’inici de la celebració del 20è aniversari de l’associació en la que es va presentar la mascota del comerç

L’acte celebrat en un format certament atípic, engrescador i emotiu, va ser presentat per el speaker motivacional Sergi Grimau i va girar en torn d’un secret que s`havia de desvelar. A l’acte hi van assistir comerciants, autoritats locals i representants d’associacions locals.

L’acte es va iniciar amb l’entrega als responsables d’Oncovallès dels diners recaptats durant la campanya que es va dur a terme als comerços de l’associació el més d’octubre. Joan Girbau (president de Comerç Actiu Canovelles) va agrair la feina d’Oncovallès i de tots els voluntaris que hi treballen i va remarcar la importància de campanyes com aquesta per reforçar el sentiment de pertinença a la comunitat, “aquests diners tenen un doble valor per el component emotiu que tenen aquestes campanyes en la gent que hi participa, al mateix temps que afavoreixen la cohesió social i el sentiment de pertinença a la comunitat i així ho hem viscut a les nostres botigues” va dir. També va agrair al poble de Canovelles la seva participació a la campanya que va permetre recollir un total de 2.210,91 euros.

Seguidament es va fer un reconeixement a la feina feta per els comerços durant el confinament, alguns seguint treballant com a serveis essencials i altres incorporant-se amb diferents grups de voluntaris conjuntament amb associacions del poble per ajudar a tirar endavant les necessitats de molts veins. En aquest moment de la gala, l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, va posar en valor la feina i la importància del comerç de proximitat i de l’ associació Comerç Actiu Canovelles per la responsabilitat i compromís amb el poble en aquells moments tant difícils per tots.

Per la seva part, el presentador de la gala, Sergi Grimau, en un to molt proper, espontani, i humorístic, però al mateix temps molt emocional va presentar la seva xerrada #dejandohuella on convida als assistents a viatjar a l’interior d’un mateix per fer front, amb motivació i actitud positiva, als reptes que se’ns presenten a la vida i de la importància de cada un de nosaltres en el nostre entorn.

Al final del acte es van produir els moments més àlgids de la nit amb l’anunci del inici del 20è aniversari i la presentació de la mascota de l’associació.

En una detallada exposició el president Joan Girbau va explicar com des de l’associació pensen que diferents elements del entorn local de Canovelles poden ajudar a promocionar el comerç i va repesar diferents moments de la història de Canovelles per acabar explicant com els comerciants havíem anat a les runes neolítiques de Ca l’Estrada a buscar els orígens del comerç a Canovelles i com allí van trobar la mascota. Un llangardaix/sargantana del neolític que serà la mascota del 20è aniversari i que servirà per explicar els valors del comerç de proximitat als nens i dinamitzar les campanyes del comerç a Canovelles. “Canovelles avui som una canovellina més al poble i esperem que ens ajudeu a posar-li nom” va dir el president de l’associació.

Comerç Actiu Canovelles.