ELS COMERÇOS DE CANOVELLES ENGEGUEN UNA CAMPANYA DEMANANT QUE PLOGUI

ELS COMERÇOS DE CANOVELLES ENGEGUEN UNA CAMPANYA DEMANANT QUE PLOGUI

L’associació Comerç Actiu Canovelles engega una campanya demanant que plogui i per això sortejarà 500 paraigües als seus clients.

De tots es coneguda la dita “carrers mullats, calaixos eixuts” que fa referencia a que quan plou la gent no surt de casa i no acudeix als comerços.

 

En aquest cas l’associació de comerços de Canovelles, conscient de la importància de que plogui,  ha iniciat una campanya amb el lema “CARRERS MULLATS, GENT AL CARRER, GENT A COMPRAR”. Es tracte de una campanya per conscienciar de la importància del estalvi de aigua a la població i al mateix temps de adquirir uns hàbits de compra sostenible, respectuosos amb el medi ambient, com es la compra al comerç del barri i al comerç de proximitat.

 

Entre el 18 i el 30 d’octubre totes les botigues associades a Comerç Actiu Canovelles disposaran d’una urna en la que els clients podran provar sort i els hi podrà tocar com a premi un paraigües. En total es repartiran 500 paraigües a Canovelles. Esperem que arribin les pluges i que els carrers s’omplin de paraigües de Comerç Actiu Canovelles.