La “Campanya ets Can o Ovella” i el “Concurs d’Aparadors” son les propostes de Comerç Actiu Canovelles per aquesta Festa Major

La “Campanya ets Can o Ovella” i el “Concurs d’Aparadors” son les propostes de Comerç Actiu Canovelles per aquesta Festa Major

Comerç Actiu Canovelles escalfa motors per la festa major preguntant als seus clients si son “Cans o Ovelles”

Tradicionalment comerç actiu Canovelles organitza per la festa major del poble activitats de lleure per els més petits (inflables d’aigua, jocs de carrer….) aquest any però degut a la pandèmia serà el segon any que no es poden realitzar aquestes activitats. Per aquest motiu l’associació ha dissenyat una campanya per els nens i grans que es realitza a les mateixes botigues.

Les botigues entreguen, principalment als nens, però també als joves i grans uns gomets per enganxar en un pòster que conte una imatge de l’escenari de la plaça de la joventut (recentment enderrocat) amb un conjunt de Cans i un altre d’Ovelles tocant a l’escenari. Els nens i els clients han d’enganxar el gomet a la zona dels Cans o de les Ovelles en funció de quina sigui la seva colla preferida.

A partir del dia 15 de juliol una comitiva formada per un cap gros de Can i un de Ovella recorrerà els comerços per veure quina ha estat la colla guanyadora i proclamar en cada cas si aquell comerç es Can o Ovella.

Els comerços que vulguin podran participar en al “Concurs d’Aparadors” fent l’aparador de la colla que hagi guanyat a cada un dels comerços. A més els aparadors hauran de contenir els elements i colors típic de la festa major (blau i groc) i incorporar la temàtica de les olimpíades que s’inauguren precisament coincidint amb les dates de la festa major de Canovelles. Un jurat format per gent de Canovelles valorarà els aparadors per escollir l’aparador guanyador. Amb el concurs d’aparadors es pretén que en el carrer es visqui la imatge de la Festa Major, no oblidem que els aparadors de les botigues es un element que dona vida al carrer.